PROGRAM EDUCAȚIONAL ON-LINE "Curs de protetică avansată pentru tehnicieni dentari"

PROGRAM EDUCAȚIONAL ON-LINE "Curs de protetică avansată pentru tehnicieni dentari"

AlligatorDent și Rhein83 îți oferă o nouă oportunitate de a te perfecționa cu ajutorul unora dintre cei mai buni specialiști în medicina și tehnica dentară timp de 3 sesiuni on-line ale "Cursului de protetică avansată pentru tehnicieni dentari".

5 specialiști în domeniul tehnicii dentare din Italia îți vor furniza informații importante despre protezele parțiale scheletate, proteze pe implanturi, protocolul OT BRIDGE, lucrări protetice fixe și mobilizabile, plus o demonstrație hands-on.

Seminarul on-line este împărțit în 3 module susținute începând cu ora 16:00 AM (ora României), având următoarea structură:

24 martie - Modul 1

Primul modul este susținut de către prof. Ahmad ASADI iar subiectul este "Proteze parțiale scheletate și proteze pe implanturi utilizând sisteme de ancorare de înaltă precizie". Prof. Ahmad ASADI a absolvit tehnologia medicală în 1988. Este profesor în proteze dentare la Universitatea din Tripoli. Are peste 10 ani de experiență internațională la Rhein 83. Este specializat în proteze combinate (extra coronal attachments și overdenture). A participat la numeroase evenimente dentare și universități din Palestina, Libia, Yemen, Egipt, Bahrain, Arabia Saudită, Bulgaria, Ungaria și Serbia.

La cursul de miercuri vei afla care este protocolul complet pentru realizarea restaurărilor mobilizabile pe dinți și implanturi, cu economie de timp și materiale, obținând rezultate remarcabile estetice și funcționale. De asemenea vei afla cum se face planificarea și realizarea de proteze parțiale scheletate și ancorate pe implanturi, indiferent de sistemul de implant sau platforma utilizate.

9 aprilie - Modul 2

Al doilea modul este susținut de către MDT Carlo BORROMEO care ne va prezenta "Protocolul OT BRIDGE: Noul standard în protetica fixă pe implanturi". Speaker Rhein83, lector la Asociația Națională a Proprietarilor Laboratoarelor Dentare din Italia, Carlo Borromeo este autorul a numeroase articole științifice publicate în Dental Dialogue și în Quintessenza Odontotecnica. A publicat mai multe lucrări clinice dedicate protezelor mobilizabile în: Canada, SUA, Spania, Portugalia, Bulgaria, Rusia, Ungaria. De-a lungul timpului a devenit expert în evaluarea ceramicii și a structurilor susținute de implanturi.

Cursul de vineri îți va oferi o nouă perspectivă în restaurările de proteză fixă bazându-se pe protocolul OT BRIDGE. Un protocol inovativ pentru realizarea lucrărilor protetice fixe pe implanturi, indiferent de sistemul de implanturi sau de conexiunea utilizată. Vei afla, de asemeni, cum se rezolvă situațiile complexe cu  divergențe severe între implanturi, obținând rezultate estetice și funcționale.

23 aprilie - Modul 3

Al treilea modul este susținut de către MDT Gianluca LOMBARDO, intitulat "WORK-FLOW DIGITAL:  Lucrări protetice fixe și mobilizabile, planificare și concepere". În cadrul cursului îți vor fi evidențiați pașii pentru realizarea digitală a lucrărilor protetice fixe si mobilizabile. Pas cu pas, de la planificare la rezultatul final. (3Shape, Exocad, Dental-Wings systems).

În plus, MDT Gian Luca de STEFANI și MDT Fabio DAMIANO, vor oferi o demonstrație LIVE Hands-on.

Care sunt condițiile de participare?

La momentul înscrierii, achiziționează unul dintre cele doua Kit-uri:

  1. kit intro - preț promotional 50 euro

  2. kit COMPLET - preț promotional 140 euro

Toți participanții la la seminarul online sunt invitați la «Digital Dental Technology: Moving Limits Forward», eveniment practic, ce va avea loc în Bologna, Italia,  în  24 - 25 septembrie 2021.

Pentru înscrieri la "Cursul de protetică avansată pentru tehnicieni dentari" accesează linkul http://bit.ly/3e5zl0t sau contactează-ne telefonic pentru a rezerva un loc.

 

 De peste 25 de ani Alligator Dent oferă produse de top în domeniul dentar.

 

📱 0723 324 714

✉️ office@alligator-dent.ro

🌐 www.alligator-dent.ro