PROGRAM EDUCAȚIONAL ON-LINE DEDICAT EXCLUSIV MEDICILOR DENTIȘTI

PROGRAM EDUCAȚIONAL ON-LINE DEDICAT EXCLUSIV MEDICILOR DENTIȘTI

În luna mai, Rhein Attachments și Alligator Dent pregătesc un curs on-line dedicat exclusiv medicilor dentiști.

3 specialiști în domeniul tehnicii dentare din Italia vor prezenta seminarul online "New Approaches to Removable & Fixed Prosthetic" - clinic applications, împărțit în 3 module începând cu luna mai, ora 18:00 AM (ora României).

Iată structura celor trei module:

Modul 1

11 mai, Dr. Marco Lolli

Proteze mobilizabile: aplicații clinice pe dinți și rădăcini

Alegerea planului corect de tratament poate fi o provocare pentru medicul dentist, care trebuie să țină cont de aspectele economice, funcționale și estetice, dar nu în ultimul rând de doleanțele pacientului. Scopul prezentării este de a ghida colegii clinicieni în a alege planul de tratament corect pentru realizarea protezelor mobilizabile ancorate pe dinți și rădăcini dentare.

Vom evalua diferite cazuri clinice unde implanturile dentare nu pot fi o opțiune, de aceea protezele mobilizabile sunt alegerea corecta.

 

Modul 2

20 mai, Dr. Emiliano Ferrari

Proteze ancorate pe implanturi: Planificare și considerații clinice

Succesul în planificarea protezelor ancorate pe implanturi necesită evaluarea corectă a aspectelor estetice și funcționale dar și calitatea ansamblului muco-osos.

În acest curs vom parcurge pe lângă diagnosticarea corecta, fazele de lucru chirurgicale și tehnice pentru realizarea protezelor ancorate pe implanturi dentare.

Se va face o diferențiere clară între protezele inferioare și superioare , urmând protocoale de lucru diferite prin alegerea sistemelor de ancorare potrivite.

 

Modul 3

3 iunie, Dr. Gabriele Vaccaro

Protetica fixa pe implanturi: Tehnica OT Bridge - Noul standard în protetica fixă

Folosirea unui protocol care optimizează protezarea fixa pe implanturi este fundamental pentru a avea un plan de tratament de success dint punct de vedere tehnic dar și biologic. Ideal este să avem un protocol versatil care să poată fi aplicat atât în cazurile simple cât și complexe simplificând tehnicile chirurgicale și protetice.

Acest protocol a fost conceput de grupul nostru de lucru, prin utilizarea unui produs de ultimă generație și anume abutment-ul OT Equator. Tehnica OT Bridge ne permite să obținem rezultate spectaculoase folosind orice tip de implant sau platformă implantară.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

La momentul înscrierii, achiziționează kit-ul complet Rhein'83, în valoare de 700 lei https://bit.ly/2QrVazL și ești înscris gratuit la seminarul online.

Locurile sunt limitate, pentru înscriere poți accesa linkul: https://bit.ly/2QQlDXv . Nu rata această oportunitate de a primi informații valoroase și de actualitate de la specialiștii internaționali Rhein Attachments.

Alligator Dent. De peste 25 de ani vă oferim produse de top, accesorii și consumabile de ultimă generație științifică și tehnologică în domeniul dentar. Suntem unul dintre furnizorii principali pe piața din România oferind materiale de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.

*Organizatorii îşi rezervă dreptul de a schimba data desfășurării cursurilor prin publicarea unui anunţ. Participanții vor fi contactați prin e-mail sau telefon.

 

Telefon: 021 323 58 39

Email: office@alligator-dent.ro