Program educațional on-line dedicat exclusiv tehnicienilor dentari.

Program educațional on-line dedicat exclusiv tehnicienilor dentari.

În ultima vreme am primit solicitări din partea clienților pentru a transmite cursuri live pe internet. Ne adaptăm de fiecare dată și venim în întâmpinarea cererilor astfel încât lansăm un webinar, desfășurat pe mai multe zile în cadrul căruia vom dezbate diverse teme de actualitate în tehnica și medicina dentară.

 

Alligator Dent alături de specialiștii în tehnica dentară de la Rhein'83 vor prezenta în cele 4 zile de curs online beneficiile și avantajele noilor sisteme de protezare fixă, tehnici de lucru digitale, cât și manuale, cu toate procedurile clinice care acoperă chirurgia ghidată și nu numai.

 

Alligator DentÎn prezent, implanturile dentare sunt utilizate pe scară largă pentru pacienții care și-au pierdut dinții sau care au dinții extrem de deteriorați, imposibil de salvat . La pacienții care necesită o reabilitare completă se poate instala un număr diferit de implanturi. Cu toate că există o dezbatere continuă cu privire la cel mai potrivit număr de implanturi sau la modul lor de poziționare, în urma unor studii realizate, specialiștii menționează că șase implanturi par a fi de preferat în comparație cu patru pe termen mediu.

 

Dar, conform studiilor realizate de către echipa de specialiști Rhein'83 pentru sistemul de protezarea fixă OT Bridge (Rhein'83) rezultatul este remarcabil atunci când este utilizat pentru a susține o proteză dentară fixă în maxilarul înșurubat pe patru până la șase implanturi. Rata ridicată de supraviețuire a implanturilor și a protezelor, complicații foarte scăzute, satisfacția ridicată a pacientului și parametri biologici buni, inclusiv doar 0,2 mm de remodelare osoasă au fost experimentate la 1 an după funcționare. Specialiștii afirmă ca sunt necesare studii suplimentare pentru a confirma aceste rezultate preliminare pe patru și șase implanturi (conceptul OT Bridge). Mai multe detalii despre studiul realizat de către dr. Marco Montanari și colegii săi puteți accesa aici: https://bit.ly/32CS4fg

 

Alligator Dent

 

În cadrul Webinarului din 17 Noiembrie - 8 Decembrie am invitat specialiști la nivel național și internațional recunoscuți pentru experiența și profesionalismul lor. Este un motiv întemeiat pentru care nu trebuie să ratați posibilitatea de a-i asculta, de a interacționa, de a le adresa întrebări despre sistemul de protezarea fixă OT Bridge și nu numai.

 

Dr. Gabriele Vaccaro, specialist în proteze fixe și antreprenor este speaker Rhein’83 la nivel internațional din anul 2011.

 

Dr. Marco Montanari, autor de publicații științifice în reviste internaționale este specializat în chirurgia implantară și regenerativă, terapia chirurgicală și non-chirurgicală chirurgie parodontală, chirurgie mucogingivală, chirurgie piezoelectrică, proteză și proteză implantară, speaker Rhein’83.

 

Dr. Roberto Scrascia, cercetător, antreprenor, autor al publicațiilor în reviste din sectorul stomatologic, medic specialist în endodonție, patologie orală, proteză, implantologie și chirurgie orală, speaker Rhein’83.

 

Dr. Mihai Săndulescu, medic specialist în protetica dentară, șef lucrări din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti, membru fondator al International Society of Regenerative Medicine and Surgery.

 

Fabio Damiano, tehnician dentar, antreprenor, director general al OT Implant, în calitate de speaker Rhein’83 a susținut conferințe și cursuri despre implant-proteză în Italia și în străinătate.

 

Claudio De Angelis, tehnician dentar, speaker Rhein’83 la nivel internațional.

 

Cristian Butnărașu, tehnician dentar, speaker și trainer internațional, specialist în tehnica chirurgiei ghidate în implantologie.

Modul de desfășurare al webinarului este împărțit în 4 module, desfășurate în 4 zile situate la o distanță de 1 săptămână, astfel:

Modul I - 17 noiembrie

Clasificarea platformelor implantare și opțiuni protetice. Beneficiile și avantajele noului sistem pentru protezarea fixă OT Bridge.

Lectori: Dr. Gabriele Vaccaro, MDT Fabio Damiano și MDT Claudio De Angelis

 

Modul II - 25 noiembrie

Încărcarea imediată, proceduri clinico-tehnice. Avantajele planificării protetice - rezultate predictibile și reproductibile.

Lectori: Dr. Marco Montanari, MDT Fabio Damiano și MDT Claudio De Angelis

 

Modul III - 1 decembrie

Restaurări de tip ''Overdenture'' ancorate pe implanturi. Analiza parametrilor protetici care duc la alegerea unui plan de tratament cu proteze mobilizabile.

Lectori: Dr. Roberto Scrascia, MDT Fabio Damiano și MDT Claudio De Angelis

 

Modul IV - 8 decembrie

Work-flow-ul protetic digital. Evoluția aplicațiilor clinico-tehnice digitale pentru protetica fixă. 

Lectori: Dr. Mihai Săndulescu, MDT Cristian Butnărașu

Nu ratați șansa de a-i asculta pe cei 7 invitați speciali, de a interacționa, de a le adresa întrebări despre sistemul de protezarea fixă OT Bridge și nu numai.

--> 7 specialiști în domeniul tehnicii dentare

--> 10 locuri disponibile

--> 10:00 - 12:00 AM (ora României)

--> 17 noiembrie - 25 noiembrie - 1 decembrie - 8 decembrie

 

Prețul pentru cele 4 module online este de 120 euro preț integral, include eliberarea diplomei, carte electronică științifică cu cazuri clinice și "overdenture".

 

Locurile sunt limitate, vă puteți înscrie accesând linkul : https://bit.ly/3e5zl0t

 

De peste 25 de ani vă oferim produse de top, accesorii și consumabile de ultimă generație științifică și tehnologică în domeniul dentar. Suntem unul dintre furnizorii principali pe piața din România oferind materiale de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.

Telefon: 021 323 58 39
Email: office@alligator-dent.ro