HeraCeram Zirkonia 750. De ce să folosești două ceramice atunci când poți folosi doar una?

HeraCeram Zirkonia 750. De ce să folosești două ceramice atunci când poți folosi doar una?

HeraCeram Zirkonia 750 este o ceramică pentru fiecare tip de restaurare cu zirconiu și disilicat de litiu. Ceramica Zirkonia 750 se remarcă prin adezivul său unic și revoluționar, dimensiunea particulelor ultrafine, gama gingivală foarte extinsă și selecția crescută de nuanțe. De asemenea oferă o densitate crescută, asigurând restaurări cu aspect natural de lungă durată și de neegalat.

Nu există limite!

HeraCeram Zirkonia 750 are toate resursele estetice și profesionale de care ai nevoie pentru a reda în mod natural ramele din ceramică. Oferind o nouă gamă impresionantă de dentine cromate, adezivul Zirkonia 750 are proprietăți unice: oferă umiditate sporită și dispune de cea mai mare gamă de nuanțe gingivale disponibile în prezent.

Acum ai la dispoziție resursele necesare pentru a furniza restaurări simple de zi cu zi, precum și restaurări individualizate fin și detaliate, de înaltă calitate - cu o singură ceramică pentru toate cadrele ceramice (CTE de la 10,2 la 10,5 μm/mK).

Iată principalele beneficii ale HeraCeram Zirkonia 750 :

  1. O ceramică pentru toate tipurile de zirconiu și disilicat de litiu

  2. Adezivul 750 oferă o lipire unică

  3. Oferă fluorescență naturală de la adâncimea restaurării

  4. Dimensiunea particulelor ultrafine. Netezimea și densitatea suprafeței sunt la un nivel foarte ridicat

  5. Gama impresionantă de dentine cromate care asigură acuratețea nuanței

  6. Arderea la temperatură scăzută motiv pentru care nu există posibilitatea de decolorare a nuanței

  7. Timpi reduși de ardere și răcire, în funcție de tehnica preferată

Care este diferența între ceramicele HeraCeram și celelalte tipuri de ceramice de pe piață?

Ceramicele HeraCeram sunt produse pentru a elimina etapele de lucru de bază din laborator. Una dintre ele este, de exemplu, potrivirea CTE ideală a ceramicii cu aliajul, inclusiv răcirea lentă a ceramicii după ciclul de ardere. Cu ceramicele HeraCeram, faza de răcire este deja încorporată în ceramică însăși. Acest lucru se realizează printr-un proces de producție inovator, care are ca rezultat o structură de cristale de leucită controlată și fixă, care poartă denumirea SLS (Structură de leucită stabilizată). În acest mod ceramica este extrem de rezistentă la ardere, permițând un ciclu de ardere rapid, făcând astfel inutilă o răcire lentă a obiectului ars.

Se poate folosi apă în locul lichidului de modelare?

Practic da, se poate folosi și apă simplă. Lichidul de modelare servește doar ca liant auxiliar în timpul procesului de lucru și nu este o componentă a ceramicii în sine. Sarcina sa este doar de a oferi ceramicii consistența optimă în timpul procesului de lucru. De asemenea, influențează stabilitatea în timpul stratificării ceramicii și timpul de uscare al amestecului ceramică-lichid. Apa simplă nu oferă aceste avantaje. Consistența este determinată în mod liber de către utilizator.

Important este că lichidul utilizat se va evapora complet în timpul ciclului de ardere a ceramicii. Pentru a realiza acest lucru, trebuie respectate cu strictețe instrucțiunile de utilizare referitoare la procedurile de pre-uscare și pre-încălzire a lichidului utilizat pentru amestecarea ceramicii.

Cu ceramica HeraCeram, poți obține estetica restaurări care se potrivește oricărei nevoi în orice situație - de la reproducerea autentică a nuanțelor zilnice A - D, până la restaurări complexe de ultimă generație cu dinamica luminii vibrante.

Ai întrebări legate de gama de produse HeraCeram? Speciliștii Alligator Dent îți stau la dispoziție.

Lasă-ți talentul să strălucească. Alege Zirkonia 750 accesând linkul http://bit.ly/3rlYcSH

 

De peste 25 de ani Alligator Dent oferă produse de top în domeniul dentar.

 

📱 021 323 58 39

✉️ office@alligator-dent.ro

🌐 www.alligator-dent.ro