Trei produse de care ai nevoie dacă îți dorești lucrări protetice excelente!

Trei produse de care ai nevoie dacă îți dorești lucrări protetice excelente!

Pentru a obține cele mai bune rezultate în laborator este nevoie de cea mai bună combinație între imprimanta pe care o folosești, cuptorul de ardere și piesele de mână pentru șlefuirea finală. Avem trei recomandări pentru tine, cu ajutorul cărora poți obține rezultate excelente de fiecare dată!

Dezvoltarea tehnologică din ultima perioadă a dus la apariția unor game de produse care pot ajuta tehnicianul dentar să obțină cele mai bune rezultate de fiecare dată. Recomandăm trei dintre ele, pentru a te ajuta să investești inteligent în aparatura de laborator și să optimizezi atât timpii, cât și costurile.

      SHERAPRINT 3D

Eficiența este atributul care definește această imprimantă 3D, la fel ca flexibilitatea pe care o are și design-ul ergonomic. Acestea atribute sunt esențiale în obținerea unor lucrări protetice de calitate estetică superioară. Ai cele mai bune motive pentru a alege acest produs, care nu numai că îți ușurează munca în laborator, dar îți eficientizează și costurile, reducând și timpii de lucru, în același timp.

✅ control automat al temperaturii pentru lucrările care necesită o durată mai ridicată, fără a apărea schimbări dimensionale ale produsului final.
✅ deschidere a uşii prin atingere
✅ display color de 10 inch
✅ Force Feedback System - patentat
✅ Sistem certificat de autocalibrare (ACCS)

Printarea se poate realiza folosind o gamă extinsă de materiale certificate sau biocompatibile. Un produs pe care trebuie să îl ai, mai ales dacă ai un volum mare de lucru și îți dorești să eficientizezi la maxim activitatea din laborator.

 

CUPTOR CERAMICĂ HORIZON PRESS

De cele mai multe ori, sincronizarea este totul. Iar pentru a obține cele mai bune rezultate, ai nevoie de un cuptor care să te ajute din acest punct de vedere. Cuptorul de ceramică Horizon Press de la Shenpaz Industries a revoluționat piața de profil prin caracteristicile sale inovatoare, printre care se numără și posibilitatea de Analiză simultană a medicului şi tehnicianului, estetică cât şi funcţională.

Cuptorul HORIZON PRESS oferă flexibilitate totală în programare și în timpul ciclului de ardere, precum și o acuratețe ridicată a restaurărilor ceramice. Mai mult, simte când trebuie să preseze, prin sistemul care testează dacă ceramica pentru presat (diferite tipuri) s-a topit, apoi începe presarea. De asemenea, răcirea este controlată, iar acest lucru previne apariția fisurilor și asigură rezultate foarte bune în orice situație.

Cel mai mare avantaj pe care îl are acest cuptor este faptul că permite lucrul simultan al ceramiștilor, fiecare pe propriul lift, oferind cea mai mare libertate de mișcare.

 

 

MICROMOTOR MVK1

Micromotorul MVK 1 are o formă ergonomică, ceea ce permite specialistului să o utilizeze foarte ușor. Este rezistent în cazul frecărilor și a prelucrărilor robuste, riscurile din acest punct de vedere fiind eliminate. Cu un sistem de protecție împotriva prafului, viteză reversibilă și control al tensiunii electrice, MVK1 este potrivită pentru orice tip de lucrare, indiferent de complexitatea ei, asigurând o mare libertate specialistului.

Ajustarea vitezei se poate face manual sau la genunchi, cu ajutorul unui senzor. Modelele adiționale aceste piese sunt MVF1 - comandă la pedală MVT1 - comandă manuală MVk1 - comandă la genunchi

 

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, ne poți contacta la telefon: 021-321.21.29// E-mail: office@alligator-dent.ro

Top of Form