CURS “De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție”

CURS “De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție”

Ai nevoie de o veste bună? La Cluj, pe 26 iunie, ți-am pregătit o zi de informații cu adevărat esențiale alături de doi tehnicieni dentari de top: Cristian Petri și Tudor Todea!

Participanții vor învăța mai multe despre metoda de ambalare și selectarea ingot-ului, precum și detalii legate de modul în care se face injectarea. Mai important decât atât, vor afla în ce constă procesul de pregătire al cazului, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere informațional, designul lucrării, frezarea, pregătirea înainte de ambalare, ambalarea, injectarea, sablarea și prelucrarea disilicatului de litiu. 

CE?

Curs HANDS ON “De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție”

CINE?

TD Cristian Petri – Lector invitat

TD Tudor Todea

CÂND?

26 Iunie 2021, Cluj- Napoca

Află tot ceea ce trebuie să știi despre cum poți schimba culoarea unei restaurări monolitice din A3 în A1 sau chiar mai deschis, păstrând efectul estetic natural!

PROGRAM:

09.00 - Bun venit și cunoaștere participanți

09.30 - Prezentare parte teoretică

10.00 - Pregătire ambalare + ambalare (hands on)

11.00 - Design în CAD (exocad)

12.00 - Pauza de masa

13.00 - Dezambalare + prelucrare (hands on)

15.00 - Glazura externă 3D (hands on)

16.00 - Tips & tricks

17.00 - Concluzii finale

Restaurările simple, rapide și eficiente pot fi realizate de acum în orice laborator. Știm că timpul este valoros pentru tine, de aceea ți-am pregătit cele mai bune materiale: Amber Mill și Amber Press. Vei afla toate informațiile de care ai nevoie pentru a afla cum poți schimba culoarea unei restaurări monolitice din A3 în A1, păstrând efectul estetic natural! Cu siguranță, rezultatele tale vor fi cu adevărat excepționale!

Cine sunt cei doi speakeri HANDS ON “De la stratificat la monolitic sau de la individual la producție”?

Cristian Petri

A lucrat în laboratoare din America și Germania, specializându-se  pe lucrări scheletate, telescoape și protetică pe implanturi. Începând cu anul 2002, deține propriul laborator dentar în Cluj-Napoca, iar din 2011 se axează pe reabilitări complexe, estetică, minim-invazivitate și funcție. Începând cu  2011, susține cursuri de specialitate in Romania dar și în alte țări, publică articole în reviste naționale și internaționale precum: Dental Target, Dental Dialogue, Das Dental Labor, Spectrum Dialogue, Labline Magazine, Quintessence, Reflex, CAD/CAM International.

Este co-fondator și președinte al Dental Initiative România, o asociație non-profit cu caracter educațional. Este, de asemenea, inițiatorul congresului TEAM din România.

Tudor Todea

S-a specializat în morfologia analogică și în modelarea digitală folosind programele de design 3Shape și Exocad. În același timp începe realizarea lucrărilor de ceramica presată, lucrări pe care s-a specializat până în prezent. Din 2016 abordează noi tipuri de lucrări structuri complexe pe implante realizate digital. În 2018 începe realizarea ghidurilor chirurgicale în atentă colaborare cu dr. chirurg. Din 2019 începe activitatea ca lector asistent împreună cu Cristian Petri.

Ești pregătit pentru cea de-a doua sesiune din acest an? Vino alături de noi !

Locurile se epuizează repede, așa că asigură-te că îți rezervi locul din timp!

PREȚ CURS: 1200 lei

Înscrieri și informații: 0722 316 614 dna Maria Nicolescu sau online accesând acest link.

În plus, participanții pot achiziționa la un preț promoțional sistemul de presare manual #Zeros la 720 euro (TVA inclus).